Sieraden inspiratie voor Moederdag

Op 14 mei is het Moederdag en dat is een goede reden om je moeder eens in het zonnetje te zetten. Het is dan ook de ideale gelegenheid om haar een speciaal cadeau te geven. Sieraden zijn tijdloos en perfect om je waardering voor je moeder te uiten en haar te laten weten hoeveel ze voor je betekent.

Bij Dona Aurora shop je sieraden die net wat unieker zijn en waarmee je je moeder zeker zult verrassen. 

Vijf sieradentips voor Moederdag

Geef je moeder een bijzonder designer sieraad cadeau dat ze altijd liefdevol bij zich kan dragen. Om je een beetje op weg te helpen, geef ik hieronder inspiratie voor sieraden cadeaus om je moeder te laten stralen!

1. Sieraden met een hartje

Een sieraad waar de liefde zichtbaar van af spat is natuurlijk een sieraad met een hartje. Hartjes staan symbool voor liefde en genegenheid en dat is een perfect cadeau voor Moederdag.

Je shopt deze lieve vergulde hartjes oorbellen al voor €35. Ze zijn subtiel met prachtig in elkaar gevouwen hartjes. Oorbellen met hartjes

Of ga voor een heel setje met de bijpassende ketting met hartjes. Voor onze designer hartjeskettingen in zilver en verguld klik je op deze link.

 

2. Sieraden met edelstenen

Edelstenen geven een sieraad extra sprankeling en betekenis. In de webwinkel kun je verschillende edelsteen sieraden vinden. Kies er een die past bij de stijl en persoonlijkheid van je moeder.

Kies je voor een zachte kleur dan zijn deze oorbellen met roze aarbeienkwarts erg leuk. 

Oorbellen met aardbeienkwarts edelsteen

Of ga voor iets unieks, zoals kettingen met sierlijk filigraan en maansteentjes of carneool.

Oorbellen met zwarte onyx edelstenen staan juist erg chique. Zoek je juist iets stoerders dan zijn deze sieraden met zwart pyriet erg mooi.

Stoere sieraden met pyriet edelsteen

 

3. Exclusieve sieraden zoals limited edition en gouden sieraden

Als je iets exclusiefs cadeau wilt geven, dan is dit paar oorbellen van Dalila Gomes perfect. De ontwerper heeft maar een beperkte oplage en de allerlaatste paren oorbellen kun je bij ons krijgen. Gemaakt van zilver met een laagje geborsteld goud.

Limited edition designer oorbellen

Uiteraard hebben we ook volledig gouden sieraden die in Nederland nergens anders verkrijgbaar zijn. Gouden sieraden uit Portugal hebben standaard een hoog karaat gehalte van minimaal 18 karaat goud.

4. Sieraden giftcard

Met de Dona Aurora gift card laat je je moeder zelf het perfecte sieraad uitkiezen! De giftcard heeft glanzende gouden details en wordt prachtig voor je ingepakt, zodat ook dit cadeau een feestje is om te geven en uit te pakken. 

Sieraden gift card

 

5. Stijlvolle sieradendoos

Een mooie sieradendoos is niet alleen handig om sieraden in op te bergen, maar dient ook als decoratief accessoire. Bij Dona Aurora shop je de mooiste glazen sieradendozen waarin je moeder haar meest dierbare sieraden kan bewaren.

 Sieradendoos glas goud

Met liefde voor je ingepakt

Dona Aurora’s sieraden worden natuurlijk met liefde voor je ingepakt in mooie sieradendoosjes, luxe cadeaupapier en versierd met droogbloemen en linten. Om je cadeau extra speciaal te maken kun je voor deze gelegenheid gratis een kaart met een gouden hart aan je bestelling toevoegen.

Laat even bij het veld opmerkingen weten of je een kaartje wilt toevoegen aan je bestelling en wat voor tekst je er graag op wilt hebben.

Ik wens je alvast een fijne Moederdag en veel plezier met het geven van je Moederdag cadeau!

Volg voor meer inspiratie mijn instagram account dona.aurora.jewellery

 Beijinhos,

 Alice

Laat een reactie achter

Alle reacties worden voor publicatie geverifieerd.