De start van Dona Aurora Jewellery

Ik heet Alice en woon met mijn man, zoontje van 3, baby en onze kat Nina in Groningen. Ik ben half Nederlands, half Portugees, heb veel in het buitenland gewoond en ik ben helemaal weg van Portugese sieraden❤️💍

De webwinkel begon met een idee dat op een dag zomaar in mij opkwam. Hoe fantastisch zou het zijn om designer sieraden uit Portugal te verkopen in Nederland. Gouden en zilveren sieraden, met liefde vervaardigd door edelsmeden. 

Met enthousiasme begon ik alles uit te zoeken over een heel nieuw vakgebied dat niets te maken heeft met internationale samenwerking, waarin ik al jaren werkzaam was. Ik ging op zoek naar bijzondere sieradendesigners, bedacht een naam en huisstijl, schreef mijn bedrijf in, bouwde een website, leerde over sieraden, marketing, ICT, fotografie en alles wat daarbij komt kijken. Zo leuk om te doen!

Mijn eerste collectie bestaat uit Portugese sieradenmerken die uitblinken in stijl en vormgeving. Het was geweldig om de getalenteerde designers in Portugal te ontmoeten, hun collecties en ateliers te bewonderen, en natuurlijk een mooie selectie samen te stellen. Aangezien de sieraden met de hand vervaardigd zijn, werkt Dona Aurora met kleine oplagen. Zo draag je echt iets unieks! 💎

Ik nodig je van harte uit om de designer sieraden te bekijken en vind het leuk om te horen wat je er van vindt!

Veel liefs en shopplezier 💛

Beijinhos, Alice

 

 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden voor publicatie geverifieerd.