Schitter deze herfst en winter met Dona Aurora Jewellery

Welkom bij Dona Aurora Jewellery, waar we geloven dat elke vrouw haar eigen schittering verdient. Mijn passie ligt in het selecteren van exclusieve stukken bij gerenommeerde sieradendesigners uit Portugal. In deze blog licht ik enkele sieraden uit als cadeau voor jezelf of een geliefde.

Dona Aurora Jewellery

Dona Aurora Jewellery is geboren uit liefde voor unieke, met de hand gemaakte zilveren en gouden sieraden. Sieraden die niet elders in Nederland verkrijgbaar zijn en die echt iets speciaals uitstralen. Hierbij let ik op het materiaal — alleen kwaliteitszilver en goud — ontwerpen die me aanspreken en details als filigraan en edelstenen. Zo houd ik erg van vormen die zijn afgeleid uit de natuur, edelstenen en details die het ware vakmanschap van de ontwerpers onderstrepen. Ieder sieraad heb ik zorgvuldig uitgekozen bij gerenommeerde vrouwelijke sieradendesigners in Portugal. 

Deze herfst en winter nodig ik je uit om te schitteren met onze prachtige sieraden. Denk aan mooie kleuren, bijzondere texturen en sprankelende details. Draag een lange ketting over je trui, laat oorbellen met edelstenen je gezicht omlijsten, of voeg een vleugje glamour toe aan een winterse avond met een hartjesketting.

Vergulde lange ketting met edelstenen en schelpjes:

Geef (jezelf) een ketting die niet alleen sierlijk en opvallend is, maar ook de spirit van de zee vastlegt. Deze vergulde lange ketting met betekenisvolle edelstenen en schelpjes voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke outfit, terwijl het herinnert aan de kracht en sereniteit van de oceaan.

Hartjesketting met zirkonia's:

Laat de liefde spreken met een hartjesketting. Of het nu verguld of zilver is, deze kettingen, versierd met sprankelende zirkonia's, zijn perfecte symbolen van genegenheid en stijl.

Gouden oorbellen met filigraan:

Voor degenen die houden van de fijne kunst van filigraan, zijn onze gouden oorbellen een eerbetoon aan vakmanschap en verfijning. Een tijdloos geschenk dat de vrouwelijke schoonheid accentueert.

Kleine oorbellen met pyriet:

In de collectie van Dona Aurora schittert een stuk dat de pracht van de aarde vastlegt: de vergulde kleine oorbellen met pyriet. Deze oorbellen zijn een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid van de aarde en een herinnering aan de schatten diep in de aarde verborgen liggen.

 

Ontdek de tijdloze schoonheid van onze zorgvuldig geselecteerde sieraden en geef het perfecte geschenk dat haar laat stralen, niet alleen deze herfst en winter, maar het hele jaar door 💎💖 Ieder sieraad wordt uiteraard met liefde voor je ingepakt. Schitter deze herfst en winter dus met Dona Aurora Jewellery.

Volg Dona Aurora ook op Instagram voor meer sieraden inspiratie: dona.aurora.jewellery 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden voor publicatie geverifieerd.